<body>
Coretan Seorang (Aku)

TUAN BANGLO

Thanks for visiting. Leave your comment(s) if u want to


Suka pakai seluar 3 suku.






get this widget here
the ones

TAGBOARD

Coretan Suara
Thursday, January 27, 2011
Lagu Apa ek?
Seriously, aku memang tak berapa nak pandai pilih lagu untuk letak kat blog. I mean, lagu blog sekarang, entitled "A Bad Dream" ni agak sedih jugak lirik dia. aku suka lagu macam ni. Tapi masalahnye ramai antara orang yang aku jumpa tak suka dengar lagu camni. Korang tak paham. Payah duduk kat bandar metropolitan macam raub ni. kebanyakan kawan2 aku mana dengar lagu yang aku dengar. kalau kawan2 lelaki aku, dorang suka dengar laju jiwang. biasa la tu kot. tapi aku rasa cam pelik jugak la kan bila lepak dengan dorang. ye la, time dorang nyanyi lagu awie ke, krystal ke, mana aku reti nak join. aku just memang tak berminat dengan genre music tu. kalau kawan2 kaum hawa aku pulak, memang suke tahap karipap dekat artis2 korea tu. sampai aku skali terikut sama. haha. takde la. bayangkan, dorang boleh hafal lagu wonder pet
wonder girls tu. Tapi bila aku tanya, dorang tak paham pun ape yang dorang nyanyi. aha. lantak korang la. asalkan korang bahagia. but I must admit, pompuan2 korea tu agak comel. gatal pulak aku ni. as for me, aku suka dengar lagu dari band macam coldplay, oasis n keane. of course, ramai kat luar sana yang mempunyai taste music yang sama macam aku. tapi setakat ni, aku hanya terjumpa sorang dua je kat raub ni. huu. sedih tau. kalau time aku nyanyi lagu omputih tu, kawan2 aku mesti buat muka retarded
pelik. nevermind. aku tak kisah pun. lagu2 yang kawan2 aku dengar is not bad actually. but they're just not my kind of music. semua orang ada pendapat berbeza kan kan kan? :)

music is in the ears of the beholder. ngarut dah XD


Labels:


8 Comments